Komentář Suchov - Vlčnov (UT Staré Město)

28.02.2008 13:30

V sobotu 28.2.2009 ve 13:30 sehráli hráči FK Suchov další přípravné utkání na umělé trávě ve Starém Městě. Tentokrát jim byli soupeřem hráči Vlčnova, hrající Základní třídu skupinu „B“ na okrese Uherské Hradiště.
Hru ze začátku provázela spousta nepřesností na obou stranách. Po dlouhé pauze se do hry opět vrátil Vlastimil Švrček, který hned v desáté minutě hlavou sestřelil svého spoluhráče Tomáše Horňáka, a ten hodně otřesený musel střídat. Soupeři se podařilo vstřelit gól jako první 0:1.Našim hráčům se podařilo vyrovnat brankou po hrubé chybě soupeřova brankáře, který neudržel v náručí střelu z trestného kopu a Richard Pinkava bez váhání tuto chybu potrestal hlavičkou přes vyběhnutého brankáře 1:1. Jenže ještě do poločasu zvýšil vedení našich opět pohotový Richard Pinkava 2:1.
Ve druhé půli začali naši hráči soupeře výrazně přehrávat, ale gól se jim již vstřelit nepodařilo. Za zmínku stojí další souboj Vlastimila Švrčka, který opět sestřelil tvrdou hlavičkou k zemi dalšího hráče, tentokrát soupeře. Z tohoto souboje vyšel s roztrženou hlavou, ale utkání bez problémů dohrál. Druhý gól Vlčnova padl opět po chybě brankáře, tentokrát Suchova. Miroslav Jančařík nezvládl rozehrávku a pro soupeře již nebyl žádný problém trefit odkrytou bránu 2:2. Dá se říct, že soupeř využil ve druhém poločase z minima maximum, když asi dvě minuty před koncem upravil výsledek tvrdou střelou na konečných 2:3.

 

Zpět